• Piia Perttilahti

Timmiksi by Pauliina -verkkovalmennus

Päivitetty: 28. joulu 2019Kamppailetko vielä sitkeimpien kilojen kanssa, jotka eivät tunnu lähtevän, vaikka kuinka söisi terveellisesti ja liikkuisi?


Olet ehkä kokeillut monia valmennuksia, mutta et ole saanut niistä haluamiansa tuloksia?


Tiedät, että tavoite ei ole kaukana, mutta tavoitteen saavuttamiseksi tarvitset vielä viimeisen silauksen?


Pauliina Pakarisen nettivalmennuksen avulla


  • Pudotat muutaman kilon painoa (ne viimeiset sitkeimmätkin)

  • Saat kroppaasi naiselliset muodot lihasmassan kasvattamisen avulla

  • Treenaat tehokkaasti salilla

  • Opit terveellisen elämäntavan salat, joka helpottaa painon ja kiinteyden ylläpitoa myös jatkossa

  • Motivoidut liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliostaTässä nettivalmennuksessa treenataan kohti kiinteää bikinikroppaa, joka on timmi ja samaan aikaan naisellinen!


Timmiksi by Pauliina -nettivalmennuksesta saat parhaimmat vinkit entiseltä bikini fitness -kilpailijalta ja fysiikkavalmentajalta, joka on auttanut jo lukuisia naisia pääsemään elämänsä kuntoon. Nettivalmennuksen aikana saat selkeät ohjeet niin kuntosalille kuin päivittäiseen ruokailuunkin. Treenien määrä tässä valmennuksessa on kohtuullinen, joten pääset myös palautumaan kiireisen arjen keskellä. Valmennuksessa opit treenaamaan tehokkaasti salilla ja syömään monipuolisesti.


Tulokset ovat pysyviä, koska ohjelmat ovat suunniteltu järkevästi ja pitkäaikaisempaa elämäntapamuutosta ajatellen - näin ollen painon ja timmin kropan ylläpito on jatkossakin helpompaa!


Valmennuksen avulla saat terveellisten elämäntapojen myötä myös lisää energiaa ja hyvinvointia arkeen. Valmennuksen loputtua huomaat kehosi muuttuneen lihaksikkaammaksi ja muodokkaammaksi. Rasvaa on palanut ja myös mahdollisen selluliitin määrä kehossa on vähentynyt. Olet oppinut nauttimaan säännöllisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta näkemättä kuitenkaan kovaa nälkää. Oma arkesi on energisempää, koska keho ja mieli vahvistuvat valmennuksen edetessä.


Treeniohjelmat ovat sopivan haastavia, joten olet saanut lukuisia onnistumisen kokemuksia nettivalmennuksen aikana. Ennen kaikkea tämän nettivalmennuksen jälkeen ymmärrät, että rasvaa voi polttaa myös fiksusti ja uusi elämäntapa tuntuu luontevalta valmennuksen jälkeen.VALMENTAJAN ESITTELY


Pauliina Pakarinen on 28-vuotias Trainer4You:lta valmistunut personal trainer ja markkinoinnin asiantuntija. Kuntosalille hän päätyi jo 15-vuotiaana, jonka jälkeen saliharjoittelu on vienyt hänet fitnesskisalavoille sekä kouluttautumaan personal traineriksi. Hän kokee itse saaneensa saliharrastukselta paljon ja fysiikan kehittäminen on aina kiehtonut häntä. Pauliina haluaa auttaa myös muita saavuttamaan tavoitteet tämän lajin parissa. Hän on erikoistunut erityisesti fysiikkavalmennukseen. Myös ruokavalion tuntemus on yksi Pauliinan vahvoista puolista ja hän osaakin saada tuloksia aikaan monipuolisten ruokavalioiden avulla.


Valmentajana Pauliina on kannustava ja empaattinen. Hän osaa asettua asiakkaan asemaan ja tämä mentaliteetti näkyy myös hänen valmennuksissaan. Pauliina nostaa asiakkaan rimaa korkeammalle ja haluaa, että jokainen asiakas saa valmennuksessa onnistumisen tunteita. Hän on valmentanut paljon naisia ja sen vuoksi tietää, millaisten asioiden kanssa naiset kamppailevat. Lisäksi Pauliina osaa motivoida naisia saamaan omat parhaat puolensa esiin ja se sama energia löytyy myös tästä valmennuksesta.


Kiinteämpi kroppa ja energisempi sinä odottavat - oletko valmis? Lähde mukaan nyt!

0 kommenttia

OTA YHTEYTTÄ

SYKE Tribe - Terhi Immonen